Tafeltennis: koploper PayPro/DTK’70 op bezoek bij Scydam

SCHIEDAM – De tafeltennismannen van PayPro/DTK’70 spelen komende zaterdag hun voorlaatste wedstrijd van de reguliere competitie.

De eredivisionist uit Klazienaveen en trotse koploper neemt het in Schiedam op tegen Scyedam, de ploeg van kopman Michel de Boer. De Schiedammers staan momenteel op een derde plaats met dertien punten uit drie wedstrijden.

Na de 4-3 nederlaag teen Smash’70 zint de ploeg van coach Jan Vlieg op revanche. De ploeg wil graag als nummer één in de competitie eindigen, om zo een voordelige uitgangspositie te bemachtigen voor de play-offs.

Scyedam heeft tevens een ploeg, die de play-offs kan bereiken. Ze is prima van start gegaan met twee zeges en slechts één nederlaag (tegen Wijzenbeek/Westa). Scyedam heeft in De Boer een sterke kopman, die echter ook blessuregevoelig is. Maar met een fitte De Boer moet altijd rekening worden gehouden, vandaar dat het een moeilijk duel gaat worden voor Vlieg en zijn pupillen. Achter De Boer spelen Rajko Gommers, Britt Eerland en Rene Waterreus.

Het wordt voor Pepijn Leppers een weerzien met De Boer, die hij afgelopen weekeinde ook trof in de halve finales van de Nederlandse kampioenschappen in Eindhoven. Peppers was toen kansloos en verloor met duidelijke cijfers: 4-0. Bij DTK’70 is iedereen fit. Dat wil zeggen dat Vlieg kan beschikken over Casper ter Luun, Pepijn Leppers, Carsten Egeholt en Peter Verweij.

Het duel begint zaterdag in Schiedam om 16.00 uur.

Artikel geplaatst door Paul Abrahams op 8-03-12 13:32.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Zuidoosthoeker via:
Advertentie
advertentie
advertentie
Advertentie